Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Om Huso

Gardshistorie i Hemsedal, Huso ligger i historiske omgivelserFlotte selskapslokaler med rustikkt interiør på Huso i HemsedalHuso har en lang gårdshistorie og driver i dag med bryllup, overnatting og selskaper

Historikk

Det var en gang ...

Slik begynner de fleste eventyrene. For Husos del startet det på slutten av 1600-tallet som en liten husmannsplass. Sakte men sikkert utviklet den seg etterhver til en typisk fjellgard som kunne fø tre generasjoner, med det som garden og utmarka kunne produsere.

Mekkel Huso var den siste tradisjonelle bonden på Huso. Per Herbrand Rustberggard, som etterhvert overtok gården begynte å satse på en kombinasjon av griseproduksjon og turisme. Senere fortsatte sønnen Torbjørn, som overtok i 1985, satsningen på reiseliv og faset etterhvert ut hele griseproduksjonen til fordel for turisme. Som utdannet sivilingeniør startet Torbjørn Rustberggård etterhvert en serie utbygginger som med tiden har frembrakt Eventyrgarden Huso.

Torbjørn er den dag i dag daglig leder for Huso. Som den entreprenøren han er, fortsetter han til stadig å forbedre og videreutvikle Huso med blant annet nye utbygginger. Målet er å stadig bli bedre for å sikre Husos gjester en minnerik opplevelse.

Alle er hjertelig velkommen til å ta en del i eventyret.

 
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.