Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Om Huso

Trivlige hytter i hemsedal. Storhytter for større grupperHemsedals mest spennende bygg, Trolldomen er en attrakasjon i seg selv. Ligger på Eventyrgarden HusoLån gratis kanoer i Hemsedal på Eventyrgarden Huso

Husofjellet

Boende gjester på Huso kan fritt benytte aktivitetsområdet på Husofjellet. 

Her ligger Høvdinghallen, Trolldomen og storhytter som Vikinghuset og Kongeseteren. Dette er også Eventyrgardens aktivitetsområde med to kanopadlevann, et lite lekeområde for barn med stor gapahuk og utegrill. 

Oversikt Husofjellet


Gratis bruk av kanoer. Gjennom dette området går maskinpreparerte skiløyper om vinteren, og en romantisk gammel stølsvei for sykling og fotturer opp mot høyfjellet. Husofjellet ligger 600 meter fra Husotunet.

Eventyrgarden Huso - sommerpark Hemsedal - aktiviteter
Gapahuken 

Gapahuken har plass til 40-50 personer, og er i seg selv en liten arena for grupper. Her er stor grill for tilbereding av medbrakt mat eller vi leverer catering. Enkle og robuste lekeapparater ved siden av.

Fiske i fjelltjern

Mens det i resten av Hemsedal kreves fiskekort, kan du fiske gratis i Husos private fiskevann. Det blir satt ut fisk i vannet. Er du heldig kan du grille fangsten i gapahuken som ligger ved siden av.

Kanopadlevannet

Gratis utlån av kano Hemsedal
Fjelltjernet ligger idyllisk omkranset av aktivitetsområdet og med spektakulær utsikt mot Skogshorn. 
Kanoer og redningsvester er til gratis bruk. 

Trolldomen

Trolldomen er Hallingdals mest unike bygning og er en attraksjon i seg selv. Den helt spesielle halvkuleformede bygningen, som stikker opp av vannet, er inspirert av Theodor Kittelsens berømte tegning av Nøkken fra 1904.

Nytt av året 2013 er at Trolldomen blir bygd om til et komplett selskapslokale som kan leies. Bygningen vil ha utstyr for avanserte bildepresentasjoner på store lerret. 14. juni står et 3 dagers bryllup til 180 personer i Trolldomen og på Husofjellet. 

Høvdinghallen

På Husofjellet ligger Høvdinghallen, som er en kopi av et stort høvdinghus. Majestetisk og mystisk ligger hallen der og ruver. Utvendig er hallen slik den sannsynligvis
Selskapslokale og festlokale inspirert av vikingtiden
så ut for over tusen år siden. Spennende både for barna og for arkitekturinteresserte voksne. 
Hallen er innredet som et selskapslokale for vikinggilder. Som start på 3 dagers bryllup, er den en populær arena for uformell "Bli kjent"-fest fredag før den store dagen. Andre spesielle anledninger som jubileumsfester, slektstreff, firmafester, utdrikningslag og vennelag.  

 

 

 

 

 

 

For mer info om priser for leie av hallen kontakt vårt bookingkontor på tlf: +47 4000 6620 eller på e-post: huso@huso.no

 

 

 
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.