Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Om Huso

Høvdinghallen

Høvdinghallen er et vikinginspirert langhus med røff og rustikk innredning

Lokalet blir blant annet brukt til firmaevents, jubileum, utdrikningslag og bli kjent fest, dagen før den stor bryllupsfesten.

Høvdinghallen passer godt for både små og store grupper - lokalet lyssettes slik at det går en god atmosfære. Med lyden av latter, skåling og musikk opplever du stemningen og magien fra vikingtiden. Vakkert til på Husofjellet ved Trolltjerne finner du Høvdinghallen og med Skogshorn (1728 moh) som bakgrunn. Hallen er tidsriktig utsmykket med utskjæringer fra vikingtiden, solide trebord og benker, fakler langs veggene samt høvdingsete. I eldre tider var høvdinghallen senter for viktige begivenheter og sosiale sammenkomster. Slekt og venner samlet seg for å knytte vennskapsbånd og allianser. I lyset av fakler og talglys serveres vikinggilde tuftet på vikingenes mattradisjoner. Maten kan tilberedes over åpen ild i den 3 meter lange grua midt i lokalet. Til vikinggildet serveres mjød og annet god drikke. Fullservice eller leie lokale?

Huso leverer en pakkeløsning med mat og drikke. I denne pakken er også servering, rengjøring, leie av lokalet og lyssetting ute og inne. Kjøp f.eks. en varm kjøttsuppe med grønnsaker og brød/smør, og dere har anledning til å ta med litt ekstra "nevamat" som f.eks. spekemat, snacks, kaker e.l.

Her finner du en oversikt over menyene

Fakta om Høvdinghallen

  • Kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin og kjøkkenutstyr. Servise kan leies
  • Felles toaletter
  • Bar med alle rettigheter
  • Enkelt musikkanlegg med mikrofon, større anlegg kan leies
  • Åpen grue og ildsted kan benyttes til grilling
  • Strømuttak for tilkobling til orkester/band - 16 ampere sikring
 
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.