Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Aktiviteter

Eventyrgarden Huso - kun 20 min fra Hemsedal AlpinsenterLøypekart over bakkene i Hemsedal AlpinsenterMilevis maskinpreparerte skiløyper fra rett utenfor hyttedøren på Eventyrgarden Huso

Vinteraktiviteter i Hemsedal

Hemsedal - velkommen til en av Europas mest snøsikre destinasjoner!

Mer enn ski i Hemsedal. Med sin alpelignende og fantastiske natur er Hemsedal velegnet for røffe vinteraktiviteter. La Hemsedals profesjonelle samarbeidspartnere gi deg en uforglemmelig vinteropplevelse!    

Se Hemsedal Turistkontor sin vinterguide for 2015/ 2016 her 

Perfekt aktivitet for firmaturer, utdrikninslag, 50 årsdag og som teambuilding aktivitet.


                          

Spennende teambuilding aktiviteter på Eventyrgarden Huso
Hundekjøring

La de ivrige hundene trekke deg og sleden gjennom snøen innover vinter-landskapet og kjenn på følelsen av å være i ett med naturen. Det kreves ingen forkunnskaper og er en opplevelse ingen burde være foruten. Bli med innover i fjellet på en kort (3km) medium (10km) eller lang (16km) tur. Vi reiser ut med flere hundespann, så turene passer for både mindre og større grupper. Turen starter fra Høvdinghallen på Huso og tar deg med gjennom det vakre fjellandskapet i Hemsedal. 

Kanefart

Det knirker i snø og slede, hestene puster og dampen står
i luften. Dombjellene klirrer taktfast, eneste lys er faklene som lyser gjennom de snøtunge trærne i vinternatten. Du sitter dypt nede i sleden innpakket i myke og varme skinnfeller. Bli med på stemningsfull kanefart på Eventyrgarden Huso i vinter.

 

Spennende aktivitet for frimatur, blåtur, utdrikningslag eller en sprek 50 årsdag feiring
 Isklatring

Hemsedal er et eldorado for isklatring, og har i lang tid vært et sentrum i Norge for denne sporten. Det gis grundig innføring i bruk av utstyr og teknikker så her kreves det ingen forkunnskaper. Mestringsfølelsen av å ha besteget en foss ved hjelp av stigjern og isøkser vil garantert sitte inne i lang tid framover. Profesjonelle guider fra aktivitetsfirmaet Norske Opplevelser sørger for fokuset på sikkerhet og sikringsteknikk før dere setter i gang. Dette er en innføring i isklatring for nybegynnere og de som så vidt har prøvd sporten tidligere.

Via ferrata

Via Ferreta er klatreruter som går på installasjoner i form av vaiere og bolter i bratt terreng. Opprinnelig ble denne klatremetoden utviklet i Dolomittene under 1. verdenskrig for å hjelpe soldatene komme seg opp og over bratte, utilgjengelig fjellområder. I dag er dette en meget populær klatreform som kan gjøres av så å si alle. I Hemsedal er det utviklet en egen rute som tar deg til toppen av fjellet vesle Røggjin.

  • Vår samarbeidspartner på klatring og Via Ferrata er aktivitetsleverandøren Norske Opplevelser som stiller med erfarne guider med lang erfaring.

Perfekt aktivitet for firmaturer, utdrikninslag, 50 årsdag og som teambuilding aktivitet.
Snøscootersafari

Opplev fartsfylt moro mens snøføyka spruter rundt deg. Kjøring for alle - individuell kjøring som passer for alle
(også oldemor). Ideell aktivitet for utdrikningslag, firma events og grupper. Her har dere 34 topp moderne snøscootere til disposisjon og med en banelengde på 3 km, ligger forholdene til rette for en fartsfylt dag i det fri. Banen prepareres med tråkkemaskin for å sikre optimale kjøreforhold. Banen ligger i Lykkja med utsikt til Hemsedalsfjellene, Skogshorn og Tisleia. Alle deltakere får full kjøre- og sikkerhetsopplæring.

 

Spennende teambuilding aktiviteter på Eventyrgarden Huso
Damp og stamp

Etter en lang dag i det fri i den friske Hemsedalslufta er det ingenting som frister mer enn å synke ned i en varm badestamp eller la musklene slappe av i en varm badstue. Alle Husos storhytter har egen badestamp og alle boenheter fra 6 og oppover har egen badstue.

Teambuilding

I samarbeid med våre aktivitetsleverandører tilbyr vi spennende teambuilding aktiviteter for grupper av alle størrelser.

Våre leverandører har lang erfaring med å arrangere aktiviteter som styrker lagfølelsen i gruppa, samtidig som man får utfordret kreativiteten og samarbeidsevnen. 

Kontakt oss i dag for mer info om våre spennende teambuilding aktiviteter.

Velkommen til oss!


Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.