Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Aktiviteter

Hytteutleie kun 20 min fra Hemsedal AlpinsenterBo på Eventyrgarden Huso og få 50% rabatt på GreenFeeHusos private ørretfiskevann kan benyttes gratis av boende gjester

Sommeraktiviteter

Padling, ørretfiske, golf, sykling, vandring, toppturer, klatring

Hemsedal har dette, og mye mer å by på enten dere skal på firmatur, foreningstur, vennetur, guttetur, jentetur, jubileumstur, blåtur, utdrikningslag eller tur med familien. Fjellet er like vakkert året rundt!

Lån gratis kanoer i Hemsedal på Eventyrgarden Huso


Husos gjester fisker gratis i vårt private ørretfiskevann
Ørretfiske

Fiske i Hemsedal er stort og dalen er spesielt kjent for sitt fantastiske ørretfiske. Elva Hemsil er kjent som en av norges beste ørretfiskeelver og byr på en rekke flotte fiskemuligheter. Fiskekort får du kjøpt på turistkontoret, bensinstasjoner og sportsbutikker. 

Gratis kano

Bor du på Huso har dere tilgang til gratis lån av kanoer. Våre kanoer ligger klare til bruk og vi har også redningsvester til gratis utlån. 
Hemsedal Topp 20 venter på deg!
Hemsedal Golf Alpin: 50% rabatt. Hemsedal Golf Alpin er Norges vakreste 18 hulls høyfjellsbane og er en utfordrende bane i storslått landskap. Bor du på Huso får du 50% rabatt på Greenfee. Banen har treningsområde med drivingrange, puttinggreen og bunker. Kurs/skole, klubbhus og ProShop.

Fjelltur

Hemsedal topp 20 er Hemsedals mest populære aktivitet. Alle de 20 toppturene samt 21 andre turstier i Hemsedal er skiltet, merket og gradert fra lette grønne og blå turer til mer krevende røde og sorte turer. Turene varierer i vanskelighetsgrad og lengde, fra den letteste, hvor barnevogn kan trilles som en liten kveldstur, til de mer bratte og krevende heldagsturene. Skriv dere inn i gjesteboken som finnes på hver topp og delta i konkurransen om flotte premier.  

Elvesnorkling og ørretsafari i Hemsedal
Elvesnorkling

Lyst på en opplevelse utenom det vanlige? Bli med på elvesnorkling med Norske Opplevelser. Hemsedal er et eldorado for ørretfiske, men har du lyst til å komme enda nærmere fisken kan du legge ut på svøm med dem! Med våtdrakt, redningsvest, dykkermaske og snorkel glir dere nedover strykene i Hemsila sammen med ørreten. Under vannoverflata gjemmer seg et rikt vegetasjonsliv, og dere flyter side om side med små og store fisk.

Downhill sykling

Sett utfor bakkene i Hemsedal Skisenter og la andrenalinet pumpe. Downhill blir stadig mer populært, og i bunnen av bakken får du leid alt nødvendig utstyr. Stolheisen holder sommeråpent og tar deg enkelt med opp til fjells, enten du velger å sykle innover panoramaveien eller sette utfor
Motosrport Hemsedal - Eventyrgarden Huso
downhill løypa. Her kan du også leie vanlige terrengsykler og begi deg ut på de flotte merkede sykkelstiene som tar deg gjennom Hemsedal. 

Gokart, ATV og motoraktiviteter 

Som en av våre nærmeste naboer finner du Fuglehaugen Gokartsenter. Her kan du kjøre gokart på en flott og spennende bane. Aldergrensen er 10 år og dette er en perfekt aktivitet enten dere er et utdrikningslag, en fartsgal familie, firmatur eller en guttegjeng på tur.

Gol Motor- og Fritidspark Tilbyr motoraktiviteter for "barn" fra 6 til 90 år. Både 2- og 4-hjuls motorsykler kan kjøres i sikre omgivelser på morsomme baner. Instruksjon og opplæring blir gitt. For grupper tilbys 8-kamp med motoraktiviteter og villmarksaktiviteter.

Eventyrgarden Huso er en perfekt base for klatring og andre friluftslivs aktiviteter
Klatring

Hemsedal har et aktivit klatremiljø og har mange flotte utgangspunkt for både klatreturer og rappelering. Her er fjell som passer vel så godt for erfarne klatrere som for barn og mindre erfarne. Flere aktører tilbyr klatrekurs og utleie av utstyr. I Hemsedal er det også utviklet en egen rute for Via Ferrata som tar deg til toppen av fjellet vesle Røggjin.

Damp og stamp

Etter en lang dag i det fri i den friske Hemsedalslufta er det ingenting som frister mer enn å synke ned i en varm badestamp eller la musklene slappe av i en varm badstu. Alle Husos storhytter har egen badestamp og alle boenheter fra 6 og oppover har egen badstue.
 

Teambuidling i Hemsedal på Eventyrgarden Huso
Teambuilding aktiviteter

Huso er en perfekt arena for en hyggelig firmatur, enten dere skal på hyggetur eller teambuidlings tur. Våre profejsonelle aktivitetsleverandører Norske Opplevelser og Høve Støtt byr på utfordrende, spennede og morsomme aktiviteter skreddersyd til dine behov. Vi tar i mot grupper av alle størrelser, enten dere vil styrke samholdet eller utfordre kreativiteten.

 

Kontakt oss i dag for mer info om våre spennende teambuilding aktiviteter.

 

Hemsedalskortet - fordelskort

Hemsedalskortet ble veldig populært da det ble introdusert sommeren 2005, og blir mye brukt av våre gjester. Alle gjester som overnatter i Hemsedal i to netter eller mer får tildelt kortet gratis. Hemsedalskortet blir utsendt på de ulike overnattingsbedriftene. Hemsedalskortet gir mange gratis eller rabatterte aktiviteter. 

Vær obs på at de ulike aktivitene har forskjellige åpningstider og lengde på sesongen. 

Følgende aktiviteter og fordeler er inkludert i Hemsedalskortet 2014. Hemsedal Turistkontor reserverer seg mot forandringer i Hemsedalskortet:

Guidet fjelltur til VeslehødnGratis
UlsåkstølenGratis inngang for barn
Hemsedal BygdatunGratis inngang
FjellkafeenVed kjøp av to vafler får du en kaffe gratis med på kjøpet
Tennis i Grøndalen, Golf HemsedalGratis leie av tennisracket og golfkølle til driving range og putting i kafeens åpningstid
Sommerheis50 % rabatt på en tur
Hemsedal Hjort25% rabatt
Heritage Fjord Safari10% rabatt
Sognefjord Cruise10 % rabatt
Hundegårdsbesøk10% rabatt
Hemsedal kart, vandre/sykkel10% rabatt
Minigolf ved MøllaGratis

 

 
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.