Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Aktiviteter

Bo på Eventyrgarden Huso og få 50% rabatt på inngangen.Eventyrgarden Huso tilbyr hytteutleie i HemsedalBo på Eventyrgarden Huso og få 50% rabatt på inngangen.

Attraksjoner

Hemsedal er mye mer enn bare ski og snø!

Eventyrgarden Huso er et glimrende bosted for seg som ønsker baseferie med kort vei til noen av Norges mest populære attraksjoner og aktiviteter. Fra Huso har dere også tilgang til turstier, sykkelveier, skiløyper og fiskevann på Hemsedalsfjellet. - Naturen i Hemsedal kaller! 

Boende gjester på Huso har rabatt på inngang til spennende attraksjoner i Hallingdal. Ved innsjekking mottar dere et fordelskort som vises ved kjøp av billett på aktiviteten: 

 

Tropicana Badeland (ca. 25 min)
Kombinert inne- og utendørs badeland. 30 grader i luft og vann hele året. Fordelskortet fra Huso gir deg 50 % rabatt på inngangsbilletten. I ferieperioder - åpent kl. 10.00-19.00 daglig. Utenom skoleferier andre åpningstider.  

Ved siden av Tropicana finner dere Oline SPA og velværesenter. Forhåndsbestill time tlf. 32 02 31 50. 

 

Gordarike Vikingpark (ca. 25 min)
På Gol finner en Gordarike Vikingpark, som blandt annet huser en tro kopi av Gol Stavkirke fra år 1250. Her kan store og små gjøre seg bedre kjent med Vikingtiden og norrøn mytologi. Parken har åpent sommerstid og våre gjester får 50 % rabatt på inngang. Fri inngang for barn under 15 år. Noen ekstra  aktiviteter i høysesong koster ekstra.
 

Gol Skipark (ca. 20 min)
Gol Skipark ligger på solsiden av Hallingdal, like ovenfor Gol sentrum. Solrikt og skjermet for vind. Gol skipark har oppgradert alpinanlegget med flere løypetraseer og ny jibbepark igjennom skogen. Skiparken har 14 nedfarter, hvor den lengste er på 3,5 km. Fra toppen av skibakken går det milevis med langrennsløyper innover i fjellet. Fordelskortet til Huso gir dere 40% rabatt på heiskort ses. 2015/2016.

Vassfaret Bjørnepark (ca. 1t 25 min)
I Bjørneparken finner du Skandinavias største rovdyr, brunbjørnen. Her finnes også gaupe, elg, rev, rådyr, hjort og mye mer. Populært hos barna er den natulige hinderløypa mellom trærene og et stort lekeland. Parken har åpent alle dager fra mai til slutten av august, i tillegg til høstferien. Og alle helger fra september til oktober. Ordinære priser på inngang.

Gol Motor & Fritidspark (ca. 25 min)
Motorparken ligger like i nærheten av togstasjonen på Gol. Her er det aktiviteter for barn og voksne på to og fire hjul, med 3 oppgraderte baner og fullt sikkerhetsutstyr. Parken tilbyr også aktiviteter for grupper på 8 - 100 personer. Gjester på Huso får inntil 50 % på kjøring, fri inngang til parken.

Hemsedal Golf Alpin
Norges flotteste 18 hulls fjellgolfbane finner du i Hemsedal. Banen har driving range, øvningsbane med putting green og sandbunker. Proshop, garderober, toaletter og klubbhus med kafé. Hallingdal Golfklubb arrangerer blant annet kurs i Veien til Golf. Fra Huso går det tur/sykkelvei (2 km), med bil ca. 15 min.

Forslag til utflukter innen ca. 1t 30 min biltur
Rjukandefoss (22 km)
Kraftfull dobbeltløpet foss med 18 meters fall ned gjennom et trangt gjel. Ved fossen er det flere jettergryteformasjoner, og en spennende hengebru.
Hydnefossen (11 km)
Faller 140 meter fra Veslehødn 1300 moh. På forsommeren er vannføringen størst. Anbefalt fjelltur - Hemsedal topp 20 - Veslehødn.
Kongevegen (ca. 20 km, Tuv)
Viktig ferdselsåre mellom Øst- og Vestlandet og ble i gamle dager brukt av handelskarer. Her er det fint å ferdes både som fotturist og på sykkel.
Ulsåkstølen (ca. 12 km, retning Lykkja)
Her kan du oppleve stølslivet i flott høyfjellsnatur, under Skogshorn som ruver 1728 moh. I tillegg til stell og kos av dyr kan du også oppleve hvordan stølslivet har endret seg gjennom 100 år.
Hemsedal Bygdatun (ca. 10 km)
Bygdatunet Øvre Løkji er en av de eldste gårdene i Hemsedal. Bygningene er fra mellom 1642 - 1876. Tunet med hus og innredning viser hvordan det var på en gård i Hemsedal op 1600 tallet og opp mot vår egen tid. Fra tunet får det en stølsvei til Skogshorn (1728 moh)
Dagsutflukt
Benytt også anledningen til en dagsutflukt til Vestlandet til Flåm (ca. 1 t 30 min) og Nærøyfjorden/Gudvangen (ca. 1t 40 min).

 

Hemsedalskortet - fordelskort

Hemsedalskortet ble veldig populært da det ble introdusert sommeren 2005, og blir mye brukt av våre gjester. Alle gjester som overnatter i Hemsedal i to netter eller mer får tildelt kortet gratis. Hemsedalskortet blir utsendt på de ulike overnattingsbedriftene. Hemsedalskortet gir mange gratis eller rabatterte aktiviteter. 

Vær obs på at de ulike aktivitene har forskjellige åpningstider og lengde på sesongen. 

Følgende aktiviteter og fordeler er inkludert i Hemsedalskortet 2015. Hemsedal Turistkontor reserverer seg mot forandringer i Hemsedalskortet:

          Klikk for å se alle fordelene på HEMSEDALSKORTET 2016

Huso har overnattingskapasitet til 120 personer fordelt på hytter og leiligheter. Ta kontakt hvis dere ønsker tilbud og forslag på overnatting enten det gjelder leie av bare en hytte eller om dere reiser som en større gruppe. Les mer om våre hytter og leiligheter her.
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.