Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Hytter Leiligheter

Gjestehuset HusotunetHytte Hemsedal perfekt for firmaturer, 50 årsdag feiring, jubileum og utdrikningslagBo i høystandard storhytter 20 min fra Hemsedal Alpinsenter

Storhytter

Leie store hytter for gruppe eller firma på Eventyrgarden Huso

De store hyttene er ideelle til arrangement for storfamilier, vennegrupper, bursdagfeiringer, firmaturer, jubileumsgrupper og ved bryllupsfeiringer. Grupper minimum 12 personer, kan få levert enkel eller eksklusiv catering til hyttedøra. Noen velger å holde selskap i det vakre bondesveitserhuset på Husotunet, ved minimum 32 personer. I vikinginspirerte omgivelser i Høvdinghallen, og i spektakulære omgivelser i selskapslokalet Trolldomen, kan man leie lokalet og ta med "alt" selv, eller å få tilbud fra Huso på levering av mat og drikke. 

Hovedhuset Gjestehuset og leilighetene på Husotunet, kan leies som en storhytte for 30-70 personer, - sammen med valgfrie tilleggsytelser som catering, leie av personell og aktiviteter. For leie av Herregården som storhytte skreddersyr vi gjerne et tilbud med ønskede tilleggsytelser.

Husotunet har 70 sengeplasser og Husofjellet har 70 sengeplasser, med gangavstand mellom disse to. Kontakt oss for forslag og tilbud. 
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.