Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Grupper

Badestamp komprimertKongeseteren KomprimertKlatring komprimert

Vennetur

Flotte storhytter på Eventyrgarden Huso med plass til hele vennegjengen 

Hyttene er godt utstyrte for selvhushold, og med badestamp på terrassen i praktfulle omgivelser. Dra på ski i Hemsedal Skisenter og afterski i Hemsedal. Hva med en topptur med venner i Norges fjell, eller kanskje leie sykkel i Hemsedal. 
Her er tips til sosial guttetur, jentetur, fjellturer, venneturer med barn, utdrikningslag i Hemsedal, og forslag til blåtur og festlige weekends med opplevelser og måltider. Er det behov for selskapslokaler, ligger Høvdinghallen og Trolldomen like i nærheten.
Aktivitetsområdet på Husofjellet omkranser storhyttene. Ved Trolltjernet kan dere benytte kanoene fritt. Gapahuken har stor grill for tilbereding av medbrakt mat eller catering. 

Tips og forslag for vennetur

20 toppturer i Hemsedal
Hyttetur Eventyrgarden Huso og topptur
Ser du for deg en topptur i sommer? Dra på hyttetur sammen. Velg blant Hemsedals graderte og godt merkede Topp 20. Bestig Hemsedals mest kjente fjell, Skogshorn på 1728 moh og utsikt mot Jotunheimen og Hemsedalsfjella. Tilbake igjen på Huso synker dere ned i badestampen som holdes varm hele kvelden. For lettere vandring tilbyr Hemsedal 41 fjellturer i fjellheimen. Turbeskrivelser Veslehorn og Skogshorn.
Eventyrgarden Huso er en perfekt base for klatring og andre friluftslivs aktiviteter
Hyttetur på Eventyrgarden Huso og klatring
Har du og dine venner lyst på klatretur, eller ønsker dere å lære klatring? Fjella i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering. Prøv Via Ferrata med erfarne guider som tar dere trygt opp bratte fjellsider og fører dere helt til topps. Hos Hemsedal Fjellsport kan dere ta klatrekurs på flere nivå. Hemsedal er også et yndet sted for isklatring, og det tilbys kursing og guiding. Etter en dag i fjellveggen er det godt å samles rundt peisen og dele erfaringer og opplevelser.
Sykkeltur innover flotte fjellveier
Hyttetur på Eventyrgarden Huso og sykkeltur
Ta med sykkelen når dere skal til Huso! Hemsedal har 21 merkede sykkelruter i dalen og på fjellet. Fra Huso følger dere fjellveien inn på flere av rundturene i Lykkja området. Det er alltid hyggelig med en hvil på Ulsåkstølen i Lykkja. For de tøffe anbefaler vi utforløypa (down hill) med forskjellige vanskelighetsgrader i Hemsedal Bikepark. Test ferdighetene på sykkelteknikkbanen i bunnen av Hemsedal Skisenter.
Barnefamilier på tur
Hyttetur på Eventyrgarden Huso med barnefamilier
Passer det å være flere barnefamilier i en hytte? På Husofjellet kan ungene leke på aktivitetsområdet, og kanoene ved Trolltjernet er til fri bruk. Hold en grillfest ved Gapahuken med egne aktiviteter. Kombiner sykling og fisking på turen innover stølsveien. Med baseferie på Huso ligger alt til rette for dagsutflukter til populære attraksjoner. Med våre to fordelskort har dere inntil 50 % rabatt på inngangsbilletter, som for eksempel Tropicana Badeland. Se fordelene her. Flere aktiviteter her.
Få catering levert på hyttedøra
Hyttetur på Eventyrgarden Huso og catering
For dere som vil bruke turen på frisk fjelluft og spennende opplevelser! La Huso ta seg av matlagingen. Grupper fra 12 personer kan bestille catering til storhyttene. Og om dere vil ta det ekstra lettvint, kan dere leie personale for oppdekning og rydding. Huso har flere menyer å velge mellom. Hva med en signaturrett fra Hallingdal; småmat med lefsekling og flatbrød? Neste dag kan dere sette sammen en 2 eller 3 retters festmeny. Kanskje det frister med chevresalat til forrett, helstekt lammelår til hovedrett og skogsbærterte til dessert?
Hemsedal Skisenter
Hyttetur på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Skisenter
Lei en storhytte med venner på Huso og få en toppers Hemsedals weekend. Hygg dere sammen med god mat, drikke og kanskje en tur i badestampen når dere kommer opp. Hemsedal er kjent for sitt svimlende fjellmiljø, og har Skandinavias beste skisenter med 48 bakker å boltre seg i. Afterski i Hemsedal er verdt å få med seg, når det nærmer seg stengetid for heisene samles skifolket i bunn av bakken, eller dere dra hjem på hytta på «privat afterski».
Hundesledetur fra Eventyrgarden Huso
Hyttetur på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Huskies/Hemsedal Scooteruteleie
Kombiner hytteturen med en spennende hundesledetur eller fartsfylt snøscooterkjøring. Hemsedal Huskies ligger like i nærheten av Eventyrgarden Huso. Dere blir hentet på Husofjellet av spreke hunder og tatt med gjennom vinterlandskapet. Alle får være både sjåfør og passasjer på sleden.
Ved foten av Skogshorn finner dere Hemsedal Scooterutleie. Man samles i rundt bålet i lavvoen og får varm drikke. Lagvis prøves banekjøring i fjellterreng. Etter utflukten er dere i Gapahuken på Husofjellet og har egne aktiviteter. Mot kvelden blir middagen levert på hyttedøra og badestampen på terrassen er dampende varm.

Generelt om:

  • Ut fra antall personer og ønsker velger dere overnatting i komfortable leiligheter eller storhytter. 
  • På storhyttene kan man velge å ta med egen mat og drikke eller bestille catering fra Huso.
  • For ekstra ytelser som aktiviteter og transport hjelper vi gjerne med bestilling og koordinering.
Beskrivelse storhytter og leiligheter:

15 pers.hytte Gildestugu Hemsedal
16 pers.hytte Storestugu Hemsedal
18 pers.leil. Frendehuset Hemsedal
20 pers.hytte Kongeseteren Hemsedal
30 pers.hytte Vikinghuset Hemsedal
32 pers.hytte Herregården Hemsedal
32-72 pers.hytte Gjestehuset Hemsedal

Benytt sjansen til å oppleve noen fine dager på Huso med gode venner. Ta kontakt for tilbud ut fra ønsker eller egne ideer.
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.