Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Grupper

Hytter Hemsedal. Hytteutleie med mulighet for å bestille 3 retters cateringSelskapslkale perfekt for alle typer jubileum, 50 årsdag, 40 årsdag, sølvbryllup etc.Selskapslokale i Gjestehuset har oppdekningsplass til over 100 gjester

Jubileum

Feire jubileum på Huso, 

- runde dager som 40 årsdag, 50 årsdag eller sølvbryllup, - stor eller liten feiring

Bo i prisgunstige komfortable storhytter eller leie hele Herregården?


Storhytte

For mindre grupper er våre storhytter et flott alternativ. 

  • I den spennende storhytta Vikinghuset har dere soveplass og spisestue til 30 personer. - Med runer på veggene, og en spisestue som er kopi av et 1000 år gammelt langhus, er dette virkelig en annerledes storhytte. 
  • Kongeseteren har plass til 20 personer er et flott alternativ. 
  • Gildestugu og Storestugu har plass til 16 personer hver.
Hyttene har godt utstyrte kjøkken, for dere som vil stå for kokkeleringen selv. Catering kan bestilles og leveres på hyttedøra. Badestamp på terrassen kan leies, - Huso fyrer opp til avtalt tidspunkt og rengjør etter bruk.

Herregården

Herregården er oppført i romantisk bondesveitserstil med 11 høystandard leiligheter. Kombinert med Gildestugu storhytte og Brudestugu er det overnattingskapasitet til 90 personer i Husotunet. For større grupper kan man i tillegg benytte storhyttene på Husofjellet 600 meter fra Herregården. 

Selskapslokalet Gjestehuset hører til Herregården. I 1. etasje kan det dekkes til fest for inntil 108 personer. Peisestuen med bar og dansesalong ligger i 2. etasje. Lokalet har nytt musikkanlegg, møterom og storkjøkken. Bestill festmiddag med fullservice eller catering fra Huso. Se "Meny" for mer info. 

Leie lokaler/arena

Husofjellet har flere lokaler som ligger flott til ved Trolltjernet. Ønsker dere å å ordne alt selv og ta med egen mat og drikke? 

  • Trolldomen er en multiarena for konserter, foredrag, møter, fester og selskaper. 
  • Høvdinghallen er en robust vikinghall for fester og selskaper. 
  • Gapahuken på aktivitetsområdet kan leies for enkle måltider eller sammenkomster. Her er sitteplass under tak til rundt 40 personer, grill og ildsted. Ved Trolltjernet kan man fritt benytte kanoene. 
Ønsker dere å gjøre det enkelt kan man bestille catering fra Huso, og kun ordne dekking, servering og rydding selv. Huso leier også ut personale til servering, rydding, servering og/eller oppvask. 

Tilbud og bestilling

Hyttene og leilighetene kan bestilles online. For tilbud på leie av lokaler eller større arrangement ring 32 02 31 03, eller send forespørsel til huso@huso.no. Vi setter gjerne opp et forslag ut fra antall personer, ønsker og budsjett.

Se innkvarteringsmulighet i storhytter/leil. her:

16 pers.hytte Storestugu Hemsedal
15 pers.hytte Gildestugu Hemsedal
18 pers.leil. Frendehuset Hemsedal
20 pers.hytte Kongeseteren Hemsedal
30 pers.hytte Vikinghuset Hemsedal
32 pers.hytte Herregården Hemsedal
32-72 pers.hytte Gjestehuset Hemsedal

Vi ønsker hjertelig velkommen og en god feiring på Huso.
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.