Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Grupper

Legg skoleturen, revyturen eller russeturen til Eventyrgarden Huso i HemsedalTa med skolrevyen, på revytur, russetur eller skoletur til Eventyrgarden Huso i HemsedalTa med skolerevyen på tur til Eventyrgarden Huso i Hemsedal

Skoletur & Revytur

Reis på tur for å skape samhold eller bruk turen som en belønning etter vel overstått revy.

Ta med gjengen på russetur, revytur eller skoletur.

Hvert år arrangerer vi våre populære weekendturer for videregående skoler – og planlegger du/dere tur vil vi anbefale å være tidlig ute med datoreservasjon.

Huso ligger usjenert til i Hemsedal, og her kan du samle gode venner til hygge og party i festlokale som disponeres eksklusivt av gruppa under hele oppholdet. Bo i flotte, tradisjonsrike, høystandard leiligheter og storhytter, og bruk Hemsedals vakre natur som ramme for arrangement. Vi kommer gjerne med forslag på enkle aktivitetsopplegg, badestamp, grilling eller tur til Hemsedal Alpinsenter (kun 20 min fra Huso).

For at alle skal kunne få en hyggelig opplevelse sørger vi for profesjonelt vakthold, slik at også kontaktperson og russe/revysjefer skal kunne senke skuldrene og bli med på morroa.

Aktiviteter og mat

Alle boenhetene har godt utstyrte kjøkken for selvhushold eller man kan ha felles bespisning i Høvdinghallen. Hallen er en kopi av et over 1000år gammelt bygg og den røffe stilen gjør den til en perfekt arena for en skikkelig vikingfest. Huso har gode maskinpreparerte skiløyper som fører rett inn i Hemsedalsfjellene, fine akemuligheter, kanefart, hundekjøring og sosiale leker. Kort avstand til et av Norges desiderte beste alpinanlegg; Hemsedal Alpinsenter. Eller bare ha det hyggelig sammen foran peisen eller i badestampen. 

Vi har god erfaring med reyv- og skoleturer, og våre referanser er blant annet: 
Elvebakken videregående skole, Oslo
Fagerborg videregående skole, Oslo
Persbråten videregående skole, Oslo

Ring eller send en forespørsel for info om priser og betingelser, tel: 407 20 410 eller mail huso@huso.no Gunstige priser vinter, vår og høst.

Velkommen til oss!
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.