Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Firmatur

Selskapslokaler

Selskapslokaler til middag og fest

Flotte selskapslokaler til firmafest, kick off, julebord og andre sosiale firmaarrangement.

Husotunet

Herregården omkranses av 10 små tømmerhus og 3 utstillingsbygg, samt et lite museum om håndverk og gardsbruk på tidlig 1900-tallet. Låven kan brukes til å serveres kanapeer og aperitiff ved ankomst til Huso. Tunet lager en fin ramme for ulike arrangement.

Gjestehuset

I Herregården på Husotunet ligger Gjestehuset. Her er det festlokaler med peisestue/dansesalong og spisestue. Med bonderomatiske omgivelser i spisestuen ligger alt til rette for en flott festmiddag eller buffet. Spisestuen som ligger i 1. etasje har kapasitet til 98 personer.  2. etasje har møterom, salonger, peisestue, bar og dansesalong. Fyr i peisen og servering i baren er med på å sette stemningen utover kvelden. Se bilder av Husotunet og Gjestehuset her.

Trolldomen som selskapslokale

For store selskaper og fester egner Trolldomen seg godt.  Med kapasitet opptil 75 personer ved bespisning (buffet) og kapasitet til flere ved mingling og fest. Trolldomen har gode lyd- og lyseffekter for konserter og annen underholdning. Scenen ligger i midten av lokalet, godt synlig fra alle vinkler. 2 etasje består av et galleri med salonger og bar. Fra galleriet ser man ned på scenen og deler av 1. etasje. Trolldomen ligger på Husofjellet ca. 600 meter fra Husotunet. Se bilder av Trolldomen her.

Høvdinghallen

Høvdinghallen ligger ved Trolltjernet på Husofjellet og er en kopi av et 1000 år gammelt Langhus fra Vikingtiden. Her samlet høvdingen folket sitt til møter og mat. Lokalet har en rustikk og røff innredning med «høysete» og vikingbar. Høvdinghallen er tidsriktig utsmykket med solide trebord og benker, samt en 3 meter lang grue i midten av lokalet. Selskapslokalet har kapasitet til 160 personer. Høvdinghallen passer godt til uformelle fester og sammenkomster. For å sette prikken over i-en anbefaler vi Høvdinghallens egen Vikinggilde, et smakfullt tre retters måltid inspirert av vikingenes mattradisjoner. Se bilder av Høvdinghallen her.
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.