Hurtigsøk hytter og leiligheter
Fra datoVelg dato
Til datoVelg dato
Huso på kart
Huso på kart

Firmatur

Konferanse Trolldomen - HusofjelletKonferanse middag - Gjestehuset 1. etasjeGjestehuset Huso - Møterom 2. etasje

Konferanse møte

Drømmen om en møteplass i rolige omgivelser

Eventyrgarden Huso er et virkelig pustehull og et bra konferansested! Å komme i hvilemodus og legge vekk bekymringene er det beste utgangspunktet for læring og utvikling når man er på seminar eller møte. Man blir lett inspirert i det vakre Hallingtunet, og firma- eller ledersamlingen forestår i fargerike bondeomgivelser i Gjestehuset eller trollsk i Trolldomen. 
I forbindelse med firmaevent eller kickoff kan man blant annet velge ekte naturopplevelser, eller å bli med tilbake til vikingtiden på høvdingfest inne i Høvdinghallen. På aktivitetsområdet ved Gapahuken er det flotte omgivelser for organiserte aktiviteter eller teambuilding. 

Huso konferansedøgn. Be om skreddersydd tilbud.

Overnatting skjer i hytter og leiligheter tilknyttet felleslokalene.  


TEAMBUILDING OG NATUROPPLEVELSER

Aktivitetsområdet på Husofjellet kan være være base for både teambuilding og uformelle leker. Området har Gapahuk med bålplass og griller, og ligger ca 600 meter fra Husotunet. Trolltjernet er en del av området, og her er kanoer/robåt til fri bruk.

Opplev i et naturskjønt miljø, kjenn på den friske fjelluften og naturens stillhet – i noen timer. Her er eksempel på våre mest brukte aktiviteter:

Gapahuken og aktivitetsområdet

 
Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedalsleker ved Gapahuken (hele året)
Her utfordres teamet i samarbeid og lagbygging. Morsomme og tradisjonsrelaterte aktiviteter profesjonelt organisert og gjennomført av aktivitetsselskap. Basen er ved Gapahuken på aktivitetsområdet. Etter god innsats belønnes teamet med premiering og utelunsj som varm kjøttsuppe med grønnsaker og brød eller grillmat.
 
20 toppturer i Hemsedal

 
Konferanse på Eventyrgarden Huso og topptur (sommerhalvåret)
Ser du for deg en topptur? Velg blant Hemsedals graderte og godt merkede Topp 20. Bestig Hemsedals mest kjente fjell, Skogshorn på 1728 moh og utsikt mot Jotunheimen og Hemsedalsfjella. Tilbake igjen på Huso synker dere ned i badestampen som holdes varm hele kvelden. For lettere vandring tilbyr Hemsedal 41 fjellturer i fjellheimen. TurbeskrivelserVeslehorn og Skogshorn.
 
Hemsedal er et yndet sted for klatring

 
Konferanse på Eventyrgarden Huso og klatring (sommerhalvåret)
Har du og dine venner lyst på klatretur, eller ønsker dere å lære klatring? Fjella i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering. Prøv Via Ferrata med erfarne guider som tar dere trygt opp bratte fjellsider og fører dere helt til topps. Hos Hemsedal Fjellsport kan dere ta klatrekurs på flere nivå. Hemsedal er også et yndet sted for isklatring, og det tilbys kursing og guiding. Etter en dag i fjellveggen er det godt å samles rundt peisen og dele erfaringer og opplevelser.
 
Sykkeltur innover flotte fjellveier

 
Konferanse på Eventyrgarden Huso og sykkeltur (hele året)
Flotte fjellveier eller stier i vakkert høyfjellslandskap. Leie terrengsykler, fat-bikes, off-roadsykler! Hemsedal har 21 merkede sykkelruter i dalen og på fjellet. Fra Huso følger dere fjellveien inn på flere av rundturene i Lykkja området. Det er alltid hyggelig med en hvil på Ulsåkstølen i Lykkja (forhåndsbestilles), eller stopp ved foten av Skogshorn (1728) og nistepakke. (Syklene leveres til Huso.). 
For de tøffe anbefaler vi utforløypa (down hill) med forskjellige vanskelighetsgrader i Hemsedal Bikepark. Test ferdighetene på sykkelteknikkbanen i bunnen av Hemsedal Skisenter før du setter utforbakkene.
 
Hemsedal Skisenter

 
Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Skisenter (vinter)
Hva passer bedre enn å kombinere konferansen med felles skidag i Skandinavias alper? I Hemsedal Skisenter kan man eventuelt velge teknikk/skikurs, og nyte bakkene utover dagen. Et av høydepunktene er felles måltid i fjellheis-kafeen. For dem som absolutt ikke ønsker å stå på ski i bakkene er det mulig å spenne på seg turskia fra Huso, eller fra skisenteret og ta stolheisen opp, og få en god langrennstur.
 
Hundesledetur fra Eventyrgarden Huso

 
Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Huskies (vinter)
Den perfekte prikken over i’en er å kombinere vintermøtet med spennende hundesledetur. I dagslys, i stillhet, med lyden av hundespannet, suser man gjennom skog og fjell. Opplev natur og dyr i ett, og få nærkontakt med ivrige huskier. Basen har dere ved Gapahuken på Husofjellet, med aktiviteter og lunsj. Alle får være både sjåfør og passasjer på sleden.

 
 Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Snøscooterkjøring (vinter)
For et skikkelig fartsfylt kick, er snøscooterkjøring ved foten av Skogshorn en innertier. Man samles i lavvoen, rundt bålet og får varm drikke. Lagvis prøves banekjøring i fjellterreng, og kjenner fartsfølelsen når man gir på. Opplæring og sikkerhetsutstyr er inkludert. Om man ønsker er det mulig å forhåndsbestille lunsj i lavvoen, - eller når dere er tilbake på Huso.

 

Ut fra mål og budsjett hjelper vi med å sette sammen og legge til rette for en innholdsrik samling. 

 
Eventyrgarden Huso, Eikre, 3560 Hemsedal, Tlf: +47 32 02 31 03, huso@huso.no. Copyright © 2013 Powered by Inspera Content Server. All Rights Reserved.